Kontorsstädning i Frölunda

PO Städ

Kontorsstädning i Frölunda

PO Städ hjälper alla som vill ha hjälp med en kvalitativ, noggrann och pålitlig kontorsstädning i Frölunda eller i någon annan del av Göteborg eller Mölndal med flera. Med vår hjälp får du en på alla de vis perfekt städning och du får ett kontor som du verkligen kan trivas i och som är såväl dammfritt som fräscht och hälsosamt. Våra medarbetare arbetar alltid metodiskt, engagerat och effektivt, samtidigt som våra priser här på PO Städ är låga.

Utnyttja RUT-avdraget

Vi vänder oss som sagt både till privatpersoner och företagskunder och om du tillhör den föregående kategorin, så kan du dessutom använda dig av det så kallade RUT-avdraget, som är en skattefinansierad reform, som ger dig rätt till ett visst avdrag på arbetskostnaden, när du anlitar oss och våra städtjänster. I skrivande stund har du möjlighet att maximalt använda dig av RUT-avdraget till en årlig kostnad av 25000 kronor. Hur mycket just du kan använda dig av beror av din inkomst. När du använder dig av RUT-avdraget, så betalar du bara hälften av arbetskostnaden, vilket ger dig möjlighet att på ett enkelt vis få hjälp med din städning och samtidigt inte betala så mycket. Om du vill veta mera om RUT-avdraget, så kan du höra av dig till oss på PO Städ. Vi har arbetat med RUT-avdraget i många år, vilket gör att vi kan det mesta som rör detta.

Vi ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig med din städning och om du undrar över någonting, så är det bara att du hör av dig till oss här på PO Städ för mer information kring dina möjligheter att få städhjälp av oss.